به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در مراسم اختتامیه فصل اول آموزش طرح تعالی خانواده که ویژه کارکنان آستان قدس رضوی در باغ اردوگاه خاتون برگزار شد، به ذکر نمونههایی از بانوان باایمانی که در طول تاریخ همسران خود را به قلههای رفیع سعادت، عزت و افتخار هدایت کردند، پرداخت و عنوان کرد: یکی از بانوانی که موجب سعادتمندی شوهر خود شد، همسر جناب «زهیر» از یاران امام حسین(ع) و شهدای کربلاست؛ زیرا «زهیر» با تشویق همسرش به دیدار امام حسین(ع) رفت و پس از آن دیدار به جمع یاران اباعبدالله(ع) پیوست.
وی افزود: بسیاری از بزرگان و مشاهیر موفقیتهای خود را مدیون همسران خویش هستند، به عنوان نمونه مرحوم علامه طباطبایی آن عالم، عارف، فیلسوف، مفسر و نویسنده تفسیر المیزان میفرماید «توفیقات زندگیام را مدیون همسرم هستم.»
وی اضافه کرد: نقش مادران در تربیت فرزندان و آینده سازان جامعه بسیار مهم و اساسی است، متأسفانه رسوخ فرهنگ غربی در جوامع اسلامی در مواردی موجب خدشه به رسالت مهم مادری شده، فرهنگی که «خانه داری» را کسر شأن برای یک خانم معرفی میکند، در حالی که «خانه داری»، «رسالت مادری» و «شوهر داری» برای یک جامعه و امت سرنوشت ساز و تاریخ ساز است.
حجت الاسلام والمسلمین مروی در بخش دیگری از سخنان خود به طرح تعالی خانواده رضوی اشاره و با بیان اینکه این برنامه در راستای عمل به آیه شریفه «وَأَنْذِرْ عَشِیرَتَکَ الْأَقْرَبِینَ» در آستان قدس اجرایی میشود، اظهار کرد: خداوند متعال در این آیه به پیامبر اکرم(ص) میفرماید نقطه کانونی رسالت خود را خویشاوندان نزدیکت قرار بده و سپس رسالت خود را امتداد و گسترش ببخش؛ این نگاه یک آموزه برای هر دستگاهی است که میخواهد کار فرهنگی اثر بخش انجام دهد، یعنی تربیت، تعالی و رشد معنوی و اخلاقی را ابتدا باید از درون مجموعه آغاز کرد و سپس در جامعه تسری بخشید.
تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: کارکنان آستان قدس رضوی منتسب به دستگاه حضرت رضا(ع) هستند و همانگونه که امام صادق(ع) فرمودند «کونوا لَنا زَیناً وَ لا تَکونوا عَلَینا شَیناً؛ برای ما زینت باشید، نه مایه رنجش» کارکنان و خدام این دستگاه نورانی نیز باید مایه زینت و سربلندی حضرت رضا(ع) باشند.
وی با بیان اینکه اگر بخواهیم مسیر رشد اخلاقی و معنوی را در آستان قدس بپیماییم، نمیتوانیم از خانواده کارکنان غافل باشیم؛ بیان کرد: رفتار و کردار کارکنان و خدام آستان قدس باید متناسب با آموزهها و فرهنگ رضوی باشد.
حجت الاسلام والمسلمین مروی تصریح کرد: رفتار، سلوک و زندگی خانوادهای که با دستگاه مقدس و معنوی حجت خدا در ارتباط است باید با دیگران متفاوت باشد و این توقع را امام رضا(ع) از ما دارند.
تولیت آستان قدس رضوی با طرح این سؤال که منظور از کامل شدن دین با ازدواج چیست؟ توضیح داد: معنای این جمله آن است که با تشکیل کانون خانواده مسیر رشد و تعالی معنوی انسان به سوی کمال حقیقی هموارتر میشود و در ازدواج زن و مرد دو بال هستند که هر دو با هم مسیر کمال و تعالی زندگی را به پیش می برند.
منبع: آستان نیوز
نظر شما